Liam Neeson heeft hoofdrol in actiethriller Thug

Liam Neeson heeft getekend voor Thug, een aankomende actiethriller. Hij wordt daarmee herenigd met zijn Cold Pursuit-regisseur Hans Petter Moland, die de film zal regisseren voor Sculptor Media en Electromagnetic Productions. Warren Goz produceert namens Sculptor Media en produceerde eerder de recente actiefilm The Marksman waar Neeson ook een hoofdrol in had. Het script van Thug wordt geschreven door Tony Gayton, die bekendstaat om het schrijven van de actiefilm Faster.

Liam Neeson in Thug

In Thug zien we een gangster welke probeert zijn fouten uit het verleden goed te maken. Ook wilt hij weer wat meer tijd met zijn kinderen doorbrengen. Het blijkt echter dat het gangsterwereldje moeilijker is om te verlaten dan gedacht…

De productie van de film ligt bij Eric Gold, Warren Goz, Roger Birnbaum, James Masciello en Michael Besman. Goz zei:

“We are excited to work with Liam again with whom we had an amazing experience personally, creatively and commercially on The Marksman. We’re also excited to work with Hans who is fast becoming recognized as one of the top action directors. We additionally are very much looking forward to partnering with Roger and Michael who have a marvelous track record of creative and commercial success.”

De opnames staan gepland voor oktober 2022 in Los Angeles.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter