Liar seizoen 2 is vanaf 21 mei te zien

Liar seizoen 2 is vanaf 21 mei te zien op BBC First. Aan het begin van seizoen 2 gaat de serie verder waar het eerste seizoen ophield.

Laura Nielson is een intelligente, toegewijde lerares, die net een relatie achter de rug heeft. De gerespecteerde, aantrekkelijke chirurg Andrew Earlham is weduwnaar. Zijn zoon zit bij Laura op school. Als Laura en Andrew elkaar ontmoeten, voelen ze zich tot elkaar aangetrokken en besluiten ze een avondje uit te gaan. Deze ogenschijnlijk onschuldige date heeft verstrekkende gevolgen. De levens van Laura, Andrew en hun familie raken totaal ontwricht als leugens en geheimen worden onthuld.

Drie weken na het vernietigende bewijs dat Andrew Earlham negentien vrouwen seksueel heeft misbruikt, wordt zijn lichaam gevonden in de moerassen van Kent. Desondanks is Laura Nielson niet opgelucht door het nieuws van zijn dood. De gevoelens die ze voor hem kreeg tijdens de drie weken voor zijn vermissing, maken het er niet makkelijker op.De kustgemeenschap reageert geschokt wanneer de zaak van Andrew zich al snel tot moordonderzoek blijkt te ontwikkelen. Officier Karen Renton, krijgt de leiding over de zaak. Samen met Rory Maxwell beginnen ze de gebeurtenissen te reconstrueren die zich afspeelden voorafgaand aan de dood van Andrew. Terwijl de zoektocht naar de moordenaar van Andrew in een stroomversnelling komt, zullen alle getuigen die door hem misbruikt zijn gedwongen worden de geheimen van hun recente verleden onder ogen te zien.Geheimen die ze liever mee in het graf hadden genomen. Ook Laura wordt terug in het moeras van Andrews misdaden gegooid en moet zo opnieuw vechten om de waarheid onder ogen te komen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Joanne Froggatt en Ioan Gruffudd. Andere rollen zijn er voor Zoë Tapper, Warren Brown, Richie Campbell, Jamie Flatters, Shelley Conn, Danny Webb, Katherine Kelly.

De serie ging in première op 11 september 2017 op de Britse zender ITV en is van dezelfde makers (Williams Brothers) als de Britse serie Rellik.

Liar seizoen 2 is vanaf donderdag 21 mei wekelijks om 21.00 uur te zien op BBC First.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter