Licorice Pizza vanaf 13 januari in Nederland in de bioscoop

De film Licorice Pizza draait vanaf 13 januari in de bioscoop. Bekijk de trailer hieronder. Licorice Pizza vertelt het verhaal van Alana Kane (Alana Haim) en Gary Valentine (Cooper Hoffman), die in 1973 opgroeien en verliefd worden in de San Fernando Valley. De film is geregisseerd door Paul Thomas Anderson en volgt hun aarzelende eerste stappen op het pad van de liefde.

Licorice Pizza

Licorice Pizza

De film speelt zich af in de jaren 70 in San Fernando Valley en volgt Gary Valentine, een 16-jarige middelbare scholier die acteur wordt, verliefd wordt op een tienermeisje genaamd Alana en filmproducent Jon Peters ontmoet.

De hoofdrollen worden gespeeld door Bradley CooperSean PennSkyler GisondoAlana HaimMaya RudolphCooper Hoffman (zoon van wijlen Phillip Seymour Hoffman), Ben StillerJohn C. Reilly en meer.

De film is geschreven en geregisseerd door Paul Thomas Anderson.

Licorice Pizza draait vanaf 13 januari in Nederland in de bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter