Lies Visschedijk en Eric van Sauers in muzikale serie Kamp Koekieloekie

Kamp Koekieloekie is een komische en muzikale familieserie over zeven kinderen die een zomer doorbrengen op natuurkamp. Ze doen hun best om hun eigen eigenaardigheden voor de andere kinderen verborgen te houden, tot ze er achter komen dat eigenlijk iedereen wel een beetje ‘koekieloekie’ is. Onder leiding van de kampleiding Ben (Lies Visschedijk) en Ben (Eric van Sauers) komen de kinderen dichter tot zichzelf en tot elkaar. Kamp Koekieloekie is vanaf 28 februari te zien bij de NTR op NPO Zapp. Bekijk hieronder de trailer.

Trailer Kamp Koekieloekie from NTR on Vimeo.

Kamp Koekieloekie serie

Arnold, Jonathan, Hassan, Famke, Suus, Marietje en Frans zijn samen ‘De Eikeltjes’. Twee weken lang zijn zij tijdens natuurkamp op elkaar aangewezen en moeten het ondanks grote onderlinge verschillen met elkaar rooien. Diep van binnen zijn de kinderen allemaal wel onzeker over iets, maar ze doen hun best om zo ‘normaal’ mogelijk over te komen. De serie behandelt op grappige en ontwapenende wijze gevoelige onderwerpen voor jongeren. Onderwerpen zoals de dood, de eerste keer ongesteld worden, je gevoelens niet durven uiten en denken dat je altijd stoer moet zijn. Maar ook het gevoel in het verkeerde lichaam te zitten omdat je te dik bent of omdat je je een meisje voelt in een jongenslichaam. Uiteindelijk leren alle kinderen dat iedereen wel ergens onzeker over is en om zichzelf te accepteren zoals ze zijn. Want niemand is gek en iedereen is Koekieloekie!

Het is een coproductie van NTR en NL Film. Het scenario is geschreven door Anne Barnhoorn (Aanmodderfakker, Vrolijke Kerst, De regels van Floor) en de regie is in handen van Joost van Hezik (Treurteevee, Boy Meets Gun) en Jamille van Wijngaarden (De regels van Floor, Toren C, Sluipschutters). Djurre de Haan (AWKWARD i) is verantwoordelijk voor de muziek, hij werkte daarvoor samen met gerenommeerde artiesten. De serie zit boordevol pakkende liedjes die geschreven zijn door Djurre de Haan, Eefje de Visser, Roos Rebergen (Roosbeef) en Fresku.

De hoofdrollen worden gespeeld door Darryl Amankwah, Raphaël de Jong, Bennie el Khattab, Polleke van der Sman, Heleen Post, Jasmijn Grevink, Rover van Gennep, Lies Visschedijk en Eric van Sauers.

Kamp Koekieloekie is vanaf 28 februari te zien om 18.00 uur bij de NTR op NPO Zapp.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter