Lieve Mama vanaf 15 oktober exclusief te zien op Videoland

Bereid je voor op een deze spannende psychologische thriller, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Esther Verhoef. Helen (Rifka Lodeizen) en Ralf (Shahine El-Hamus) raken, ieder op hun eigen manier, betrokken bij een overval met dodelijke afloop. Lieve Mama is vanaf 15 oktober te zien op Videoland.

Lieve Mama op Videoland

De thriller Lieve Mama gaat over Helen en Werner, die een zorgeloos leven leiden met hun drie kinderen. Dan laat de achttienjarige Ralf zich meesleuren in een crimineel plan, waarbij er een overval op het huis van Helen en Werner gepland wordt. Vanaf dat moment ontvouwt zich een horrorscenario, waarbij vooral Helen getroffen wordt. De serie vertelt het verhaal vanuit het perspectief van Helen en Ralf.

Je denkt dat je je grenzen kent, maar als je gezin in gevaar is, hoe ver ga je dan? Verpleegkundige Helen is getrouwd met Werner, een succesvol horecaondernemer. Samen hebben ze drie kinderen van dertien, vijftien en zeventien. De achttienjarige Ralf woont nog bij zijn ouders. Zijn leven draait om zijn auto, zijn vrienden en geld verdienen. Hij laat zich meesleuren in een crimineel plan: een overval op de woning van Helen en Werner. Een horrorscenario ontvouwt zich op de bewuste avond. Maar al snel blijkt dat de nachtmerrie voor Helen nog maar pas is begonnen…

De hoofdrollen in de serie worden gespeeld door Rifka Lodeizen, Barry Atsma en Bianca Krijgsman, Shahine El Hamus en Guy Clemens.

Het boek van Esther Verhoef, waarvan inmiddels meer dan 225.000 exemplaren zijn verkocht, won in 2016 de Gouden Strop en werd in 2015 genomineerd voor de NS Publieksprijs.

Lieve Mama is vanaf 15 oktober te zien op Videoland.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter