Lili Reinhart schittert in de trailer van Look Both Ways

Heb je je ooit afgevraagd hoe je leven eruit zou zien als je compleet andere keuzes zou maken? Netflix geeft de trailer vrij van de romantische film Look Both Ways, die je op een hele nieuwe manier naar de wereld laat kijken. Bekijk de trailer hieronder.

Look Both Ways

Look Both Ways op Netflix

Op de avond van Natalie’s (Lili Reinhart) afstuderen splitst haar leven zich in twee verschillende werkelijkheden: één waarin ze zwanger raakt en in haar geboortestad blijft, en een andere waarin ze niet zwanger raakt en naar Los Angeles verhuist. Op beide wegen ervaart Natalie levensveranderende liefde, jaagt ze haar droomcarrière als kunstenares na en herontdekt ze zichzelf.

De film is geregisseerd door Wanuri Kahiu op basis van een scenario door April Prosser.

De cast bestaat uit namen als Lili Reinhart, Danny Ramirez, David Corenswet, Aisha Dee, Andrea Savage, Luke Wilson en Nia Long. Reinhart is ook uitvoerend producent van de film, samen met Alyssa Rodrigues, Jini Durr en Jeanette Volturno.

Look Both Ways is vanaf 17 augustus te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter