Lincoln Rhyme serie vanaf 10 april op Videoland

De serie ging op 10 januari in première op NBC, maar vanaf 10 april is Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector te zien op videoland. De nieuwe dramaserie is gebaseerd op de The Bone Collector-romans van Jeffery Deaver. Eerder werd er al een film gemaakt van het boek, met Angelina Jolie en Denzel Washington.

De thriller volgt Amelia Sachs, een onervaren agente die na een lugubere vondst op de radar komt bij forensisch onderzoeker Lincoln Rhyme. Rhyme jaagt inmiddels al jarenlang op een moordenaar genaamd ‘The Bone Collector’, maar raakte tijdens die jacht na een val tot aan zijn nek verlamd.

Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector op Videoland

Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector volgt het verhaal van een legendarische forensische criminoloog genaamd Lincoln Rhyme (Russell Hornsby), die ernstig gewond raakte tijdens zijn jacht op de duivelse seriemoordenaar bekend als de Bone Collector. Hij komt weer in actie wanneer de moordenaar opnieuw verschijnt. Lincoln vormt een unieke samenwerking met Amelia Sachs, een jonge agent die hem helpt om op het dodelijke meesterbrein te jagen en tegelijkertijd de meest spraakmakende zaken van de NYPD op zich neemt.

De serie heeft rollen voor Russell Hornsby (Grimm) als Lincoln Rhyme, Arielle Kebbel (Ballers) als Amelia Sachs, Michael Imperioli (The Sopranos) als Rick Sellitto, Courtney Grosbeck als Rae Sachs, Ramses Jimenez als Eric Ortiz, Brooke Lyons als Kate, Tate Ellington als Felix, Jaidon Walls als Camden en Claire Coffee als Danielle.

Seth Gordon (Horrible Bosses) regisseert de pilot. Boyd en Bianculli hebben de serie mede-geschreven en zijn ook uitvoerend producenten. Alon Shtruzman, Peter Traugott en Rachel Kaplan zullen samen met Keshet’s Avi Nir ook de serie produceren.

The Bone Collector werd voor het eerst gepubliceerd in 1997, gevolgd door 10 boek vervolgen. In 1999 werd het boek geadapteerd tot een film, die werd geregisseerd door Phillip Noyce.

Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector is vanaf 10 april te zien op Videoland.

VOLG ONS

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het laatste film- en serienieuws? Volg Entertainmenthoek dan op FacebookInstagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

Nieuw series Netflix Instagram