Little Britain terug op televisie voor BBC’s Big Night In

Matt Lucas en David Walliams brengen Little Britain volgende week voor het eerst in tien jaar terug op tv met een sketch voor een BBC-liefdadigheidsspecial. Het comedyduo is afgelopen oktober herenigd voor een Little Britain-radiospecial en er gaan geruchten over een nieuwe tv-serie. Ze hebben nog niet onthuld welke personages ze zullen spelen op 23 april.

De special ziet ook de terugkeer van Catherine Tate in haar rol als schoolmeisje Lauren, die nu worstelt terwijl ze op afstand wordt opgeleid door haar leraar, gespeeld door David Tennant.

The Big Night wordt georganiseerd door Children in Need en Comic Relief en het ingezamelde geld wordt verdeeld over de twee goede doelen om steun te verlenen tijdens de pandemie.

Little Britain, dat debuteerde als radioserie op BBC Radio 4, liep van 2003 tot 2006 op de BBC, gevolgd door verschillende specials waaronder tweedelige Little Britain Abroad, USA en meer. Netflix heeft alle afleveringen van de serie en de specials in het Verenigd Koninkrijk gestreamd.