Live-action Captain Carter project in ontwikkeling?

In een recente aflevering van The DisInsider Show’s ‘Rumor of the Week’-segment, heeft Derek Cornell beweerd dat Marvel Studios een live-action Captain Carter project ontwikkelt, dat ofwel een film of een serie wordt.

Mocht dit gerucht waar blijken te zijn, dan zou Hayley Atwell, oudgediende van het Marvel Cinematic Universe, vast en zeker betrokken is om deze nieuwe versie van Peggy Carter te spelen. Captain Carter is een personage dat voor het eerst werd geïntroduceerd in de What If…? serie. Meest recentelijk speelde Atwell een andere versie van Captain Carter in Sam Raimi’s Doctor Strange in the Multiverse of Madness, waarmee het personage een live-action debuut maakte. Het is echter duidelijk dat dit niet dezelfde Peggy Carter-variant was die voor het eerst te zien was in de Disney Plus animatieserie.

Cornell vertelde (via Murphy’s Multiverse):

“Hot off of Doctor Strange 2 and What If…?, we are hearing not for sure if it’s a series, but we’re hearing [of] a Captain Carter live-action series. Series or movie, but something is in the works, live-action will be coming.”

Captain Carter film

Atwell speelt Peggy Carter sinds 2011 in Captain America: The First Avenger. Daarna verscheen ze in vijf MCU-films, evenals in de solo-serie Agent Carter, welke slechts twee seizoenen liep. De Britse actrice zal hierna te zien zijn tegenover Tom Cruise in de komende laatste twee films uit de Mission: Impossible franchise. Ze zal ook haar stem lenen aan Netflix’ anime-adaptatie van Tomb Raider.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter