Live-action King Kong serie naar Disney Plus

Disney ontwikkelt momenteel een live-action King Kong serie voor zijn Disney Plus streamingdienst.

Gebaseerd op King Kong uit 1933, dat werd geschreven door Merican C. Cooper, zal de serie proberen de magie van de film te heroveren en tegelijkertijd zijn oorsprong te laten zien. Variety meldt dat de serie een drama zal zijn dat de geschiedenis van de gigantische aap zal onderzoeken, evenals zijn thuislocatie Skull Island. De reeks zal ook details bevatten op basis van recente romans van Joe DeVito, die werden geproduceerd met Cooper’s estate.

King Kong serie

De Disney Plus King Kong serie wordt geschreven door Stephany Folsom, die onlangs succes had met het adapteren van Paper Girls voor Amazon. Folsom zal ook uitvoerend produceren naast James Wan, Michael Clear, en Rob Hackett zal ook uitvoerend produceren namens Atomic Monster samen met Dannie Festa voor World Builder Entertainment. Daarnaast zal Disney Branded Television produceren.

Het is vermeldenswaard dat Netflix momenteel een Anime-serie van Skull Island in productie heeft, dus verwacht de komende jaren veel King Kong te zien. Het personage speelde recentelijk in twee Monsterverse-films, Kong: Skull Island en Godzilla vs. Kong. Er is ook een vervolg op Godzilla vs. Kong in actieve productie, dat wederom wordt aangestuurd door Adam Wingard. Daarnaast werkt Apple aan een live-action Godzilla-serie.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter