Logo voor The LEGO Movie 2: The Second Part

Het officiële LEGO Movie Twitter account heeft de titel bevestigd van de aankomende sequel The LEGO Movie 2: The Second Part, en heeft het nieuwe logo voor de film vrijgegeven. Deze kun je hieronder bekijken.

De stemmencast bestaat uit Tiffany Haddish, Chris Pratt, Elizabeth Banks, Will ArnettNick Offerman, Alison Brie, Stephanie Beatriz en Arturo Castro.

The LEGO Movie 2: The Second Part herenigd de helden van Steenstad in een gloednieuw actie-avontuur om hun geliefde stad te redden. Het is vijf jaar geleden dat alles echt super was. De inwoners worden nu geconfronteerd met een grote, nieuwe dreiging: LEGO DUPLO®-indringers uit de ruimte die alles nog sneller kapotmaken dan dat zij weer kunnen herbouwen. De strijd om de indringers te verslaan en zo de harmonie in het LEGO®-universum te herstellen, zal Emmet, Lucy, Batman en hun vrienden brengen naar verre, onbekende werelden, waaronder een vreemd sterrenstelsel waarin alles een musical is. Dit zal hun moed, creativiteit en Meester Bouwer-vaardigheden op de proef stellen en onthullen hoe bijzonder ze echt zijn.

Animatie veteraan Mike Mitchell (Trolls, Shrek Forever After, The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water) zal The LEGO Movie 2: The Second Part regisseren. Phil Lord en Christopher Miller, die The LEGO Movieschreven en regisseerden, hebben tevens de eerste versie van het scenario voor de sequel geschreven. Dit was gebaseerd op een verhaal door Lord, Miller, Jared Stern en Michelle Morgan. Het scenario is recentelijk herschreven door Raphael Bob-Waksberg.

The LEGO Movie 2: The Second Part is vanaf 6 februari 2019 (in 2D en 3D) in de bioscoop te zien, in de Nederlandse- en Engelstalige versie.