Lost Ollie vanaf 24 augustus op Netflix

Vanaf 24 augustus 2022 verschijnt op Netflix Lost Ollie, een miniserie waarin live-action wordt gecombineerd met computeranimatie. In deze serie voor het hele gezin zoekt een speelgoedbeest het platteland af naar de jongen die hem is kwijtgeraakt. Bekijk hieronder de trailer.

Lost Ollie

Ollie is een oud knuffelkonijn met slappe oortjes. Zijn baasje, een jonge jongen, is hem kwijtgeraakt. Ollie heeft slechts vage herinneringen die hem zouden kunnen helpen de jongen terug te vinden. Maar hij begint aan deze, voor hem epische zoektocht, omdat zijn baasje zijn beste vriend is, en hij enorm veel van de jongen houdt. Hij gaat er dan ook opuit, dwars door het platteland.

De cast bestaat uit namen als Jonathan Groff, Gina Rodriguez, Jake Johnson, Tim Blake Nelson, Kesler Talbot, Mary J. Blige.

Lost Ollie wordt geregisseerd door Peter Ramsey, die Spider-Man: Into the Spider-Verse regisseerde. De serie is gebaseerd op het kinderboek Ollie’s Odyssey van William Joyce uit 2016. De serie wordt geadapteerd door Shannon Tindle, die als ontwerper aan Coraline werkte en de stop-motion fantasiefilm Kubo and the Two Strings schreef.

Lost Ollie verschijnt 24 augustus 2022 op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter