Love and Monsters trailer met Dylan O’Brien & Michael Rooker

Paramount Pictures heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Michael Matthews‘ aanstaande post-apocalyptische film Love and Monsters. Bekijk de trailer hieronder. Oorspronkelijk stond de film gepland voor een bioscooprelease, maar zal nu op vrijdag 16 oktober digitaal debuteren.

Love and Monsters

In Love and Monsters (voorheen getiteld Monster Problems) leeft Joel Dawson zeven jaar na de Monsterpocalyps samen met de rest van de mensheid ondergronds, sinds gigantische wezens de controle over het land overnamen. Nadat hij via de radio opnieuw verbinding heeft gemaakt met zijn middelbare schoolvriendin Aimee, die nu 130 kilometer verderop bij een kustkolonie is, begint Joel weer voor haar te vallen. Terwijl Joel zich realiseert dat er niets meer voor hem onder de grond is, besluit hij tegen alle logica in om naar Aimee te gaan, ondanks alle gevaarlijke monsters die hem in de weg staan.

De film heeft rollen voor Dylan O’Brien (Maze Runner-films) als Joel, Michael Rooker (Guardians of the Galaxy) als Clyde, Jessica Henwick (Iron Fist) als Aimee, Arianna Greenblatt (Avengers: Infinity War) als Minnow en Dan Ewing als Cap.

Love and Monsters wordt geregisseerd en geschreven door Michael Matthews en Shawn Levy produceert via zijn 21 Laps-banner. Er wordt gezegd dat het project een coming-of-age-verhaal is dat zal draaien rond een roadtrip met een jonge man die leeft in een post-apocalyptische wereld overspoeld door monsters. De film wordt vergeleken met zowel Mad Max als Zombieland met de ondertoon van John Hughes.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter