Love on the Spectrum | Vanaf 22 juli op Netflix

Liefde vinden kan voor iedereen moeilijk zijn. Voor jongvolwassenen in het autismespectrum is het verkennen van de onvoorspelbare wereld van dating nog ingewikkelder. Love On The Spectrum volgt een groep jongeren met een autisme spectrum stoornis die de eerste stappen op het liefdespad zetten. Die stappen zijn nogal wankel, maar met vallen en opstaan ontstaat er een tedere schets van hoe het is om te daten met autisme.

Love on the Spectrum is een vierdelige documentaire serie en vanaf 22 juli te zien op Netflix. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Love on the Spectrum op Netflix

De reeks is een Australische reality tv-show, geproduceerd door Northern Pictures voor het ABC. Het is bedacht en geregisseerd door Cian O’Clery. Deze opbeurende en leerzame serie viert diversiteit en verschil, met deelnemers die warm, grappig en genereus zijn. Het leert ons alle lessen van liefde, romantiek, intimiteit en acceptatie.

Love on the Spectrum is vanaf 22 juli te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

Nieuw series Netflix Instagram