Love, Victor seizoen 2 vanaf 18 juni op Disney Plus Star

Love, Victor seizoen 2 zal vanaf 18 juni 2021 te zien zijn op het streamingplatvorm Disney Plus Star. Dat is slechts een week nadat de reeks in de Verenigde Staten in première gaat. Bekijk de nieuwe trailer hieronder. De dramedyserie speelt zich af in de wereld van de film Love, Simon uit 2018. De film werd geïnspireerd door Becky Alertalli’s veelgeprezen roman Simon vs. de Homo Sapiens Agenda.

Love Victor seizoen 2

De serie speelt zich af in de wereld van de baanbrekende film Love, Simon, uit 2018. Geïnspireerd door Becky Albertalli’s veelgeprezen roman, Simon vs. the Homo Sapiens Agenda. We volgen Victor, een nieuwe student op de middelbare school van Creekwood, tijdens zijn reis naar zelfontdekking. Daarnaast moet hij thuis allerlei uitdagingen onder ogen zien. Hij past zich aan in een nieuwe stad en worstelt met zijn seksuele geaardheid. Als het allemaal te veel wordt, vraagt hij Simon om hulp bij het omgaan met ups en downs op de middelbare school.

Is seizoen 2 ontmoeten we een nieuwe Victor, die uit de kast is en zijn junior jaar op Creekwood High ingaat. Maar vrij zijn brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, aangezien Victor wordt geconfronteerd met een gezin dat worstelt met zijn onthulling, een diepbedroefde ex-vriendin in Mia en de moeilijkheden om een ​​openlijk homoseksuele steratleet te zijn – en dat allemaal terwijl hij een relatie heeft met Benji.

De serie heeft rollen voor Michael Cimino (Annabelle Comes Home), Ana Ortiz (Whiskey Cavalier, Ugly Betty), James Martinez (One Day at a Time), Isabella Ferreira (Orange Is the New Black), Mateo Fernandez, Rachel Naomi Hilson (This Is Us), Bebe Wood (The Real O’Neal’s, The New Normal), George Sear (Will, Into the Badlands), Anthony Turpel (The Bold and the Beautiful) en Mason Gooding (Booksmart).

De oorspronkelijke schrijvers van de film Isaac Aptaker (This Is Us) en Elizabeth Berger (This Is Us) dienen als uitvoerende producenten naast Brian Tanen (Grand Hotel), Jason Ensler (The Passage), Isaac Klausner (The Hate U Give), Marty Bowen (First Man).

Love, Victor seizoen 2 is vanaf 18 juni 2021 te zien op Disney Plus Star.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter