Love, Victor vanaf 23 februari op Disney Plus

Love, Victor zal vanaf 23 februari 2021 te zien zijn op het streamingplatvorm Disney Plus Star. De dramedyserie speelt zich af in de wereld van de film Love, Simon uit 2018. De film werd geïnspireerd door Becky Alertalli’s veelgeprezen roman Simon vs. de Homo Sapiens Agenda. Je kunt de trailer hieronder bekijken!

Love Victor Disney Plus

Love Victor Disney Plus

De serie speelt zich af in de wereld van de baanbrekende film Love, Simon, uit 2018. Geïnspireerd door Becky Albertalli’s veelgeprezen roman, Simon vs. the Homo Sapiens Agenda. We volgen Victor, een nieuwe student op de middelbare school van Creekwood, tijdens zijn reis naar zelfontdekking. Daarnaast moet hij thuis allerlei uitdagingen onder ogen zien. Hij past zich aan in een nieuwe stad en worstelt met zijn seksuele geaardheid. Als het allemaal te veel wordt, vraagt hij Simon om hulp bij het omgaan met ups en downs op de middelbare school.

De serie heeft rollen voor Michael Cimino (Annabelle Comes Home), Ana Ortiz (Whiskey Cavalier, Ugly Betty), James Martinez (One Day at a Time), Isabella Ferreira (Orange Is the New Black), Mateo Fernandez, Rachel Naomi Hilson (This Is Us), Bebe Wood (The Real O’Neal’s, The New Normal), George Sear (Will, Into the Badlands), Anthony Turpel (The Bold and the Beautiful) en Mason Gooding (Booksmart).

De oorspronkelijke schrijvers van de film Isaac Aptaker (This Is Us) en Elizabeth Berger (This Is Us) dienen als uitvoerende producenten naast Brian Tanen (Grand Hotel), Jason Ensler (The Passage), Isaac Klausner (The Hate U Give), Marty Bowen (First Man).

Love, Victor is vanaf 23 februari 2021 te zien op Disney Plus Star.

Disney Plus Star

Star is een aanvullend kanaal op Disney Plus, de streamingdienst van The Walt Disney Company. Je hoeft niets extra’s te doen om Star te krijgen – als je al geabonneerd bent op Disney Plus, krijg je deze bij de lancering. Het is gewoon een nieuwe toevoeging aan de app. Star zal binnen de Disney+ app te vinden zijn naast Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Door profielen die gemakkelijk zijn af te schermen met een pincode, hebben ouders controle over alles wat kinderen kijken, een fijne gedachte! Klik hier voor meer informatie over Disney Plus Star.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter