Luis Guzmán & Catherine Zeta-Jones rollen in Netflix serie Wednesday

Netflix heeft aangekondigd dat Luis Guzmán als Gomez Addams en Catherine Zeta-Jones als Morticia Addams te zien zullen zijn in Tim Burtons aankomende live-action serie Wednesday. Zeta-Jones en Guzmán voegen zich bij Jenna Ortega (You, Yes Day) als de titulaire hoofdrol.

Luis Guzmán & Catherine Zeta-Jones in serie Wednesday

De serie, getiteld Wednesday, is gebaseerd op een pitch van makers Al Gough en Miles Millar (Smallville, Into the Badlands) en zal een bovennatuurlijk mysterie zijn dat de jaren van de titelheldin als student aan de eigenaardige Nevermore Academy in kaart brengt. Ze probeert haar opkomende paranormale vermogens onder de knie te krijgen en tegelijkertijd een monsterlijke moordpartij te dwarsbomen die de lokale stad terroriseert. Ze probeert het bovennatuurlijke mysterie op te lossen dat haar ouders 25 jaar geleden verwarde – en dat alles terwijl ze haar nieuwe en zeer verwarde relaties van het vreemde en diverse studentenleven navigeerde.

Burton zal de serie van acht afleveringen regisseren en uitvoerend produceren samen met Andrew Mittman voor 1,21 (The Addams Family, Alphas), Kevin Miserocchi (Tee and Charles Addams Foundation), Kayla Alpert (Code Black, Up All Night), Jonathan Glickman voor Glickmania (RESPECT, Addams Family 2) en Gail Berman (The Addams Family, Alphas), met MGM en United Artists ook verbonden aan de productie.

Naast Wednesday staat er momenteel een vervolg op de geanimeerde bioscoopreboot uit 2019 gepland voor 1 oktober.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter