Luizenmoeder De Film vanaf 28 juli op Netflix

De succesvolle film De Luizenmoeder kun je vanaf 28 juli 2022 kijken op Netflix. Bekijk hieronder alvast een trailer. Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot.

Luizenmoeder De Film op Netflix

De Luizenmoeder gaat over het wel en wee op basisschool De Klimop waar juffrouw Ank en directeur Anton de scepter zwaaien. Het eerste seizoen werd in 2018 uitgezonden bij AVROTROS en was een doorslaand succes. Na twee seizoenen stopte de serie. De serie hield wekelijks vele miljoenen kijkers aan de buis gekluisterd en werd onder meer bekroond met de prestigieuze Nipkowschijf. Na twee seizoenen stopte de serie, onder meer omdat schrijver en acteur Diederik Ebbinge geen zin meer had.

In de film is directeur Anton (Diederik Ebbinge) er niet meer op basisschool De Klimop. Daarom probeert juf Ank (Ilse Warringa) de boel weer op de rails te krijgen. Dat gaat niet zonder slag of stoot: er is onderbezetting, corona heeft alles op scherp gezet en de ouders zijn nog veeleisender dan voorheen.

De hoofdrollen worden vertolkt door Jennifer Hoffman, Henry van Loon, Bianca KrijgsmanAndré Dongelmans, Arnoud Bos, Ilse Warringa, Leny Breederveld, Maaike Martens, Rian Gerritsen, Rop Verheijen, Vincent Rietveld. Een nieuwe toevoeging aan de cast is actrice Beppie Melissen, al is niet bekend wie zij gaat spelen. Ebbinge doet niet mee.

De regie is in handen van Ilse Warringa. Warringa, Jan Albert de Weerd en Eva Aben, die ook de serie schreven, schreven het scenario.

Luizenmoeder De Film is vanaf 28 juli 2022 te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter