Luke Skywalker serie in ontwikkeling bij Disney Plus

LET OP THE MANDALORIAN SPOILERS!

Hoewel de meeste fans niet blij waren met de sequel trilogie, is de Star Wars-content van Disney Plus goed ontvangen. Recentelijk hebben we nieuws ontvangen over een hele rits nieuwe series die op de streamer zullen verschijnen. FandomWire meldt nu dat Lucasfilm en Disney Plus zich in de beginfase bevinden van de ontwikkeling van een Luke Skywalker serie die zich afspeelt rond het tijdperk van The Mandalorian! Na een geheim te zijn gehouden in de tweede seizoensfinale van The Mandalorian, verraste Mark Hamill fans met een blik op het personage.

Luke Skywalker serie

Op dit moment weten we nog niet wie de Luke Skywalker serie moet gaan regisseren of produceren, aangezien het project nog in ontwikkeling is. Er zijn gesprekken gaande of Mark Hamill moet terugkeren met de verouderings-technologie, maar op dit moment neigt de studio ernaar om de rol opnieuw te casten. Dit heeft te maken met de kosten en huidige onvolkomenheden van de technologie.

Falcon and the Winter Soldier-acteur Sebastian Stan is een naam die wordt overwogen voor de rol van de iconische Jedi. Voor nu blijft het even afwachten. Andere series waar we on al wel op kunnen verheugen zijn de Obi-Wan Kenobi serie, The Acolyte, Andor en twee Mandalorian spin-offs, Ahsoka en Rangers of the New Republic.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter