M. Night Shyamalan onthult nieuwste film Old

Terwijl de regisseur en zijn cast zich hebben verzameld voor de eerder titelloze thriller, heeft M. Night Shyamalan (Glass) op Twitter de titel en de eerste poster onthuld voor de film Old. De film moet in 2021 verschijnen. Zijn aankondigingstweet kan je hieronder bekijken!

De film Old

Naast de aankondiging van Shyamalan, heeft Collider een aantal plotdetails vrijgegeven. Bronnen melden dat de film gebaseerd zal zijn op de veelgeprezen graphic novel Sandcastle van Pierre Oscar Levy en Frederik Peeters. Hierin staat een groep mensen centraal die niet in staat zijn om van een mysterieus, afgelegen strand te ontsnappen, omdat een duister geheim rondom tijd hen daar houdt nadat ze een dood lichaam hebben ontdekt. Shyamalan ontving naar verluidt de roman als een vaderdaggeschenk en jaagde snel de rechten na.

De cast voor de film bestaat uit Eliza Scanlen (Little Women), Thomasin McKenzie (True History of the Kelly Gang), Aaron Pierce (Krypton), Vicky Krieps (Phantom Thread), Alex Wolff (Hereditary), Abbey Lee (Lovecraft Country, Mad Max: Fury Road, The Dark Tower), Nikki Amuka-Bird (Avenue 5, Gold Digger, Jupiter Ascending), Gael García Bernal (Mozart in the Jungle) en Ken Leung (Star Wars: Episode VII – The Force Awakens, Inhumans, The Blacklist).

Het project is geschreven, geregisseerd en geproduceerd door tweevoudig Oscar-genomineerde Shyamalan (The Sixth Sense, Signs, Unbreakable). Zijn meest recente Universal-project Glass, het hoogtepunt van zijn Eastrail 177 Trilogy, bracht wereldwijd bijna $250 miljoen op.

Old staat momenteel gepland om in de bioscopen te verschijnen op 23 juli 2021.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter