Maakt Ghost Rider zijn MCU debuut in Doctor Strange 2

Er doen momenteel veel geruchten de ronde dat Ghost Rider zijn opwachting zal gaan maken in de aankomende MCU film Doctor Strange 2.

Op dit moment is het nog maar een gerucht, maar bronnen zijn ervan overtuigd dat een nieuwe incarnatie van Johnny Blaze een cameo zal maken in het vervolg. Ze hebben zelfs beweerd dat ze conceptillustraties hebben gezien.

Hoewel er tot nu toe heel weinig details zijn onthuld over het vermeende uiterlijk van Ghost Rider, wordt gedacht dat het personage alleen in een cameo zal verschijnen, en het horrorelement toevoegt waar Doctor Strange in the Multiverse of Madness voor gaat. Hoewel Ghost Rider zijn eigen film zou kunnen dragen, is het plan om hem in films van andere personages te laten verschijnen als een bijpersonage, vergelijkbaar met Bruce Banner / The Hulk.

De kans dat Gabriel Luna uit de televisieserie Agents of S.H.I.E.L.D nu nog terugkeert, lijkt hierdoor kleiner te zijn geworden.

Het personage verscheen voor het eerst in Marvel Comics in 1972 en is nog steeds een van hun meest populaire anti-helden. Als een voormalige motorstuntman, verkoopt hij zijn ziel aan de duivel (later onthuld als de demon Mephisto). De Johnny Blaze-variant van het personage werd gespeeld door Nicolas Cage in de niet-MCU-films Ghost Rider en Ghost Rider: Spirit of Vengeance.

Ghost Rider in Doctor Strange

Benedict Cumberbatch keert terug naar de titulaire rol en ook Elizabeth Olsen verschijnt als Scarlet Witch. De gebeurtenissen in de Disney+ -serie WandaVision zullen de gebeurtenissen in de film rechtstreeks beïnvloeden. Andere rollen zijn er voor Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor, Xochitl Gomez.

De film wordt geregisseerd door Sam Raimi op basis van een scenario door Jade Bartlett en Michael Waldron.

De eerste Doctor Strange-film werd uitgebracht in 2016 met Cumberbatch in de hoofdrol de hoofdrol. Andere rollen waren er voor Chiwetel Ejiofor als Karl Mordo, Rachel McAdams als Christine Palmer, Michael Stuhlbarg als Nicodemus West, Benedict Wong als Wong, Mads Mikkelsen als slechterik Kaecilius, en Tilda Swinton als de Ancient One.

Doctor Strange In the Multiverse of Madness en verschijnt maart 2022 in de bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter