MacGruber keert terug in serie voor Peacock

Peacock heeft de eerste officiële trailer vrijgeven voor de nieuwe serie MacGruber, met in de hoofdrol Will Forte als de gelijknamige patriottische superagent. Bekijk hieronder de trailer.

MacGruber serie

MacGruber serie

Na meer dan een decennium in de gevangenis te hebben weggerot, wordt Amerika’s ultieme held en uber-patriot MacGruber eindelijk vrijgelaten. Zijn missie: een mysterieuze schurk uit zijn verleden uitschakelen: brigadecommandant Enos Queeth. Met de hele wereld in het vizier, moet MacGruber in een race tegen de klok de krachten achter een berg kwaad verslaan – alleen om te ontdekken dat het kwaad binnenin op de loer ligt.

MacGruber is een aankomende actie-komedie serie gebaseerd op de terugkerende Saturday Night Live sketch met dezelfde naam, een parodie op de actie-avonturenserie MacGyver. De serie is een vervolg op de gelijknamige film uit 2010 en ziet Will Forte als het titelpersonage, die het opneemt tegen brigadecommandant Enos Queeth, een schurk uit zijn verleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Will Forte, Kristen Wiig, Ryan Phillippe, Sam Elliott, Laurence Fishburne, Billy Zane, en Timothy V. Murphy.

De reeks is geproduceerd door Universal Television en Broadway Video en staat gepland om te worden uitgebracht op Peacock op 16 december 2021.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter