Mad About You revival serie krijgt premièredatum

Spectrum Originals heeft de officiële premièredatum bekendgemaakt voor hun aanstaande Mad About You revival serie. De terugkeer van Paul Reiser en Helen Hunt als Paul en Jamie Buchman staat gepland op 20 november. De aankondiging kwam met de release van de eerste teaser, die je hieronder kunt bekijken.

Mad About You zal het moderne huwelijk verkennen door de ogen van de Buchmans (Paul Reiser, Helen Hunt), wanneer ze hun onvoorspelbare en moeilijk te sturen dochter Mabel (Abby Quinn) af zetten op de universiteit. De nieuwe serie zal zich naar verwachting 20 jaar na de originele serie uit 1999 afspelen. In de oorspronkelijke sitcom werd Mabel geïntroduceerd in seizoen 6 en werd gespeeld door twee tweelingen tot het zevende en laatste seizoen.

Hunt regisseert de eerste aflevering met de originele bedenker Danny Jacobson als uitvoerend consultant. Mad About You wordt geproduceerd door Sony Pictures TV in samenwerking met Comedy Dynamics. Tolan zal dienen als showrunner, uitvoerend producent en schrijver voor de serie. Hunt en Reiser zullen ook uitvoerende produceren naast Brian Volk-Weiss, Michael Pelmont en Matthew Ochacher voor Comedy Dynamics.