Madam Secretary seizoen 6 vanaf 25 mei bij Ziggo Movies & Series

Bij Ziggo kun je nu kijken naar de eerste vijf seizoenen van Madam Secretary met Téa Leoni (The Family Man). Vanaf 25 mei 2022 is ook Madam Secretary seizoen 6 te zien bij Ziggo Movies & Series. Dit is tevens het laatste seizoen van de reeks. Bekijk hieronder een trailer.

Madam Secretary seizoen 6

Madam Secretary is een politieke dramaserie gemaakt door Barbara Hall. De hoofdrollen wordt gespeeld door Téa Leoni als Elizabeth “Bess” Adams McCord, een ex-CIA-analist die de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken wordt.

Voormalig CIA-agent en professor Elizabeth McCord wordt gevraagd om minister van Buitenlandse Zaken te worden. McCord, een goede vriend van de president, gaat op het aanbod in. Haar nieuwe team is echter niet blij met haar en moet ze alle mogelijke vormen van diplomatie trachten te combineren met haar leven als echtgenote en moeder.

De serie ging in première op 21 september 2014 op CBS. Het een zesde en laatste seizoen ging in première op 6 oktober 2019. In de loop van de serie werden 120 afleveringen uitgezonden over zes seizoenen.

Madam Secretary seizoen 6 verschijnt 25 mei 2022 bij Ziggo Movies & Series L en XL.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter