Mads Mikkelsen als Grindelwald in Fantastic Beasts 3 deepfake

Eerder werd bekend dat Mads Mikkelsen is gecast om Johnny Depp te vervangen in de rol van Gellert Grindelwald voor Fantastic Beasts 3. Hij zal het stokje overnemen als de belangrijkste antagonist in de Harry Potter prequel-franchise. Depp werd gevraagd te vertrekken omdat hij zijn rechtszaak tegen een Britse tabloid wegens smaad verloor, maar naar verluidt krijgt hij nog steeds zijn volledige salaris voor de film, ondanks dat hij slechts één dag film heeft opgenomen. Nu is er een video verschenen van DeepCaked waarin Mads Mikkelsen via deepfake Depp vervangt als Grindelwald. De video is hieronder te bekijken.

Mads Mikkelsen deepfake

Deze Mads Mikkelsen DeepFake video is de zoveelste in een rijtje van bekende filmscènes met een andere acteur in de hoofdrol. Eerder zagen we Jim Carrey al schitteren in The Shining, Will Smith in The Matrix en zagen we de reactie van George Lucas op de trailer van Star Wars: The Rise of Skywalker. Daarnaast zagen we hoe Nicolas Cage eruit zal zien als Joe Exotic uit Tiger King en kregen we een glimp op hoe Burt Reynolds als James Bond zou zijn geweest in de allereerste Bond-film Dr. No. Ook zagen we hoe het Marvel Cinematic Universe zich begaf op the yellow brick road in de The Avengers of Oz DeepFake video.

Tevens zagen we Macaulay Culkin veranderen in een mini Sylvester Stallone in de verontrustende Home Alone-deepfake video Home Stallone. De implicaties van deepfake-technologie zijn een grote zorg naarmate de software zich blijft ontwikkelen, maar voorlopig blijven deepfakes meestal een bron van amusement. Creatieve videomakers gebruiken het om waanzinnig rare en soms briljante acteurs te wisselen.

Fantastic Beasts

Fantastic Beasts is een Brits-Amerikaanse fantasyreeks, welke geïnspireerd is op het gelijknamige boek van J.K. Rowling. De film is een spin-off van de Harry Potterfilmserie.

Fantastic Beasts and Where to Find Them begint in 1926 als Newt Scamander zijn wereldwijde excursie voor het vinden en vastleggen van een bijzondere collectie fabeldieren net heeft afgerond. Wat een simpele tussenstop in New York had moeten worden, loopt volledig uit de hand door een No-Maj genaamd Jacob, een magische koffer, en het ontsnappen van een aantal van Newt’s fabeldieren, die wel eens problemen zouden kunnen veroorzaken voor zowel de tovenaarsals de No-Maj wereld.

Aan het einde van de eerste film werd de krachtige Duistere tovenaar Gellert Grindelwald (Depp) met behulp van Newt Scamander (Redmayne) gevangen gezet door de MACUSA. Maar, zoals hij al dreigde, wist Grindelwald aan zijn gevangenschap te ontsnappen en is hij begonnen met het verzamelen van volgelingen. De meesten daarvan zijn zich niet bewust van zijn ware plannen: om volbloedtovenaars te laten heersen over niet-magische wezens. In een poging om Grindelwald ervan te weerhouden zijn plannen uit te voeren, roept Albus Dumbledore (Law) de hulp in van zijn voormalig leerling Newt Scamander. Hij gaat akkoord, zich niet bewust van de gevaren die hem te wachten staan. Grenzen worden getrokken en liefde en loyaliteit komen zelfs bij de beste vrienden en meest hechte families op het spel te staan, in een steeds verdeelder rakende toverwereld.

In de filmreeks speelt Oscar winnaar Eddie Redmayne (The Theory of Everything) de rol van Newt Scamander. Daarnaast zijn er rollen voor Katherine WaterstonAlison Sudol en Dan Fogler. Jude Law kruipt in de huid van een jongere Dumbledore. Andere rollen zijn er voor Ezra Miller, Zoë Kravitz, Callum Turner.

De Fantastic Beasts films worden geregisseerd door David Yates.

Fantastic Beasts 3 zal op 15 juli 2022 in de bioscopen verschijnen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter