Magic Camp vanaf 14 augustus op Disney Plus

Walt Disney Studios heeft de officiële trailer vrijgeven voor Magic Camp, met Adam Devine (Pitch Perfect) in de hoofdrol als een ongelukkige goochelaar die hulp krijgt van een groep buitenbeentjes om zijn liefde voor magie te herontdekken. Je kunt de trailer hieronder bekijken. Magic Camp is vanaf 14 augustus te zien op Disney Plus.

Magic Camp Disney Plus

Magic Camp op Disney Plus

Magic Camp is in 2017 al werd opgenomen. De film is gebaseerd op een verhaal van acteur Steve Martin en had een budget van 20 miljoen euro.

Op aandringen van zijn voormalige mentor en Magic Camp-eigenaar Roy Preston, keert Andy terug naar het kamp van zijn jeugd in de hoop zijn carrière nieuw leven in te blazen. In plaats daarvan vindt hij inspiratie bij een berucht groepje beginnende goochelaars.

In de film zijn er ook rollen voor Gillian Jacobs (Community), Golden Globe-winnaar Jeffrey Tambor (Transparent), Nathaniel McIntyre (David Makes Man), Cole Sand (3Below: Tales of Arcadia), Josie Totah (Champions) en Aldis Hodge (Hidden Figures).

Magic Camp werd geregisseerd door Mark Waters (Vampire Academy) en geschreven door Micah Fitzerman-Blue, Noah Harpster, Matt Spicer, Max Winkler, Dan Gregor en Doug Mand op basis van een verhaal van Gabe Sachs, Jeff Judah, Spicer en Winkler.

Magic Camp is vanaf 14 augustus te zien op Disney Plus.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter