Magnum P.I. seizoen 4 vanaf 12 januari op Net5

In 2018 verscheen de remake van de Amerikaanse serie Magnum P.I.. En nu is het tijd voor het nieuwe seizoen! Magnum P.I. seizoen 4 is vanaf 12 januari 2022 te zien op Net5. Bekijk hieronder een trailer.

Magnum P.I. seizoen 4

Na zijn laatste opdracht in Afghanistan probeert de voormalige Navy SEAL Thomas Magnum nu zijn kwaliteiten als privédetective in Hawaï te gebruiken. Hij neemt de zaken over, die door alle anderen zijn afgewezen, om degenen te helpen die door niemand worden geholpen. Aan zijn zijde heeft Magnum zijn voormalige militaire maatjes Theodore “TC” Calvin en Orville “Rick” Wright. Het trio wordt aangevuld door de Britse MI-6-agent Juliet Higgins, die uit de gratie is gevallen bij haar regering.

Magnum P.I. is een Amerikaanse serie ontwikkeld door Peter M. Lenkov en Eric Guggenheim. In de hoofdrol zien we Jay Hernandez als Thomas Magnum, een privédetective en voormalig Navy SEAL die misdaden op Hawaï oplost. De serie heeft ook rollen voor Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill, Amy Hill, en Tim Kang. Het is een reboot van de gelijknamige serie gemaakt door Donald P. Bellisario en Glen A. Larson, die werd uitgezonden van 1980 tot 1988.

De pilot werd geregisseerd door Justin Lin en ging op 24 september 2018 in première op CBS. In januari 2019 vernieuwde CBS de serie voor een tweede seizoen dat op 27 september 2019 in première ging. Het derde seizoen ging op 4 december 2020 in première en in april 2021 werd de serie verlengd voor een vierde seizoen, dat op 1 oktober 2021 in première ging.

Magnum P.I. speelt zich af in hetzelfde fictieve universum als twee andere series, beide ook ontwikkeld door Lenkov en beide ook reboots van eerdere misdaadshows: Hawaii Five-0 en MacGyver. De drie shows worden gezamenlijk aangeduid als de “Lenkov-vers”.

Magnum P.I. seizoen 4 is vanaf 12 januari 2022 om 21:25 uur te zien op Net5.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter