Makers Frasier overwegen reboot van populaire sitcom

Frasier hoofdrolspeler en uitvoerend producent Kelsey Grammer zou een terugkeer van de populaire sitcom overwegen. Dit meldt The Hollywood Reporter. Grammer en CBS TV Studios overwegen een vervolg op de populaire Cheers spin-off, die oorspronkelijk te zien was tussen 1993 en 2004.

Frasier is een Amerikaanse comedyserie die draait om het leven van Dr. Frasier Crane, een psychiater met zijn eigen radioprogramma. De serie kwam als spin-off voort uit Cheers. De serie won een recordaantal van 37 Emmy Awards en drie Golden Globes. Toen de serie eindigde in 2004 verliet Frasier Seattle en verhuisde naar Chicago nadat hij zijn vriendin Charlotte volgde, gespeeld door Laura Linney (Ozark).

Terwijl de eerste gesprekken over een Frasier reboot doorgaan, heeft de Golden Globe en Primetime Emmy Award-winnende Grammer onlangs de comedy Like Father voltooid, met Kristen Bell en Seth Rogen in de hoofdrol. De film draait om een ​​workaholic-vrouw (Bell) die bij het altaar achterblijft en toch op huwelijksreis gaat met haar vervelende vader (Grammer), die haar moeder heeft verlaten omdat hij geloofde dat zijn familie zijn carrière tegenhield.