Manhunt seizoen 2 vanaf 3 februari 2020

Manhunt seizoen 2, getiteld Manhunt: Deadly Games, zal op 3 februari 2020 in première gaan op Spectrum. Deadly Games zal een van de grootste en meest complexe klopjachten uit de Amerikaanse geschiedenis beschrijven – de zoektocht naar de Atlanta Olympic Park Bomber uit 1996.

De serie Manhunt is een drama-anthologie, gemaakt door Andrew Sodroski, Jim Clemente en Tony Gittelson. Geïnspireerd door daadwerkelijke gebeurtenissen, neemt deze serie anthologieën over ware misdaad een diepe duik in de duistere, verwrongen geesten van terroristen en volgt ze de dappere zielen die op hen jagen.

Manhunt seizoen 2

Manhunt: Deadly Games gaat over een van de grootste en meest complexe klopjachten op Amerikaanse bodem – de zoektocht naar de Atlanta Olympic Park Bomber uit 1996 – en de media-vuurstorm die het leven van Richard Jewell in zijn kielzog verteerde. Met hun nalatenschap op het spel en verdeeldheid binnen gemeenschappen, moeten onderzoekers kiezen wat het belangrijkste is om te verdedigen – hun reputatie of de waarheid.

Dit seizoen heeft hoofdrollen voor met Cameron Britton, Jack Huston en Judith Light. In de serie zijn ook rollen voor Gethin Anthony, Carla Gugino, Arliss Howard, Kelly Jenrette ​​en Judith Light.

Bedenker en schrijver Andrew Sodroski is uitvoerend producent samen met John Goldwyn en Michael Dinner. Michael Dinner is de regisseur. De serie is mede geproduceerd door Lionsgate en Spectrum voor Spectrum Originals.

Manhunt seizoen 2 is vanaf 3 februari 2020 te zien op Spectrum. Alle tien afleveringen van de anthologiereeks van Lionsgate Television zullen exclusief op Spectrum’s On Demand-platform worden vertoond.