Mare of Easttown vanaf 15 september op Blu-ray en DVD

Mare of Easttown is vanaf 15 september beschikbaar op Blu-ray en DVD. De serie werd alom geprezen door pers en publiek en is met maar liefst 15 nominaties een van de grote kanshebbers op meervoudig succes bij de Emmy’s.

Mare of Easttown is het nieuwste paradepaardje uit de bijzonder kwalitatieve HBO-stal. De reeks vertelt het verhaal van detective Mare Sheehan, briljant vertolkt door Oscarwinnares Kate Winslet. Tijdens het onderzoek naar een moord op een lokale tiener moet zij ook met haar eigen persoonlijke demonen afrekenen.

Mare of Easttown op Blu-ray en DVD

The Mare of Easttown is een zevendelige miniserie die zich richt op Winslet’s Mare Sheehan, een detective uit een klein plaatsje in de Amerikaanse staat Pennsylvania. De normaal zo rustige en nietszeggende gemeenschap wordt op een dag geconfronteerd met de vondst van een lichaam in een rivier nabij het dorpje. Het blijkt te gaan om de jonge dochter van een inwoner, die alles op alles zet om de dader te vinden en desnoods het heft in eigen hand neemt. Terwijl Mare het onderzoek naar de vermoedelijke moord op het meisje in goede banen probeert te leiden, moet ze ook om zien te gaan met haar enerverende privésituatie, die al gauw met de zaak verstrengeld raakt.

Naast Winslet zijn er ook rollen voor Guy PearceJulianne NicholsonJean Smart, Angourie RiceEvan Peters, Cailee Spaeny, David Denman, John Douglas Thompson, Patrick Murney, James McArdle, Sosie Bacon, Joe Tippett en Neal Huff.

Mare of Easttown is een HBO productie. Het is gemaakt, geschreven en uitvoerend geproduceerd door Brad Ingelsby, die ook de showrunner is met Craig Zobel als regisseur. Uitvoerende producenten zijn Paul Lee en Mark Roybal van Wiip, Winslet, Gavin O’Connor en Gordon Gray via Mayhem Pictures.

Mare of Easttown op Blu-ray en DVD

BONUSMATERIALEN

  • Invitation to the Set
  • Welcome to Easttown
  • Mare of Easttown: A Closer Look
  • Making Mare of Easttown

Mare of Easttown is vanaf 15 september beschikbaar op Blu-ray en DVD.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter