Margot Robbie hoofdrol in Pirates of the Caribbean reboot?

Na maanden van geruchten over de toekomst van de blockbuster Disney franchise, meldt The Hollywood Reporter dat Birds of Prey scenarist Christina Hodson en actrice Margot Robbie weer samen zullen werken aan een nieuwe Pirates of the Caribbean film!

Hoewel plotdetails op dit moment nog onbekend zijn, melden bronnen dat de film niet bedoeld is als een spin-off van de door Jack Sparrow geleide franchise, maar eerder een nieuw origineel verhaal met nieuwe personages onder dezelfde titulaire naam, geïnspireerd op de Disneyland-attractie.

Twee jaar geleden werd Redd toegevoegd aan de Pirates of the Caribbean attracties in de verenigde staten. Het zou kunnen dat Margot Robbie de rol van deze piraat gaat spelen.

De film van het Birds of Prey-team zal ook een ander project zijn dan de lang in ontwikkeling zijnde zesde film van de franchise, die een aantal regisseurs en schrijvers heeft zien komen en gaan. Momenteel werken de maker van Chernobyl Craig Mazin en Ted Elliott aan het scenario. Vorige maand doken er berichten op dat Disney ernaar streefde om van de zesde film een ​​door vrouwen geleide reboot van de franchise te maken met Karen Gillan (Guardians of the Galaxy), Daisy Ridley (Star Wars: The Rise of Skywalker) en Emma Watson (Harry Potter). Wat natuurlijk zou betekenen dat Johnny Depp‘s geliefde Captain Jack Sparrow niet langer betrokken zou zijn.

Disney‘s Pirates of the Caribbean-franchise is een van de meest succesvolle aller tijden. Series reguliere Jerry Bruckheimer en National Treasure‘s Chad Oman zullen de komende zesde film produceren. Een regisseur moet nog worden gekozen, maar Disney heeft verschillende namen waar ze naar hebben gekeken.

De Pirates of the Caribbean-franchise begon in 2003 met The Curse of the Black Pearl, dat over het algemeen positieve recensies ontving van critici en bijna $700 miljoen opbracht aan de wereldwijde box office en vijf Oscar-nominaties verdiende, waaronder Depp voor Beste Acteur. Dit succes leidde tot vier sequels die, hoewel ze over het algemeen afnamen in kritische ontvangst, nog steeds kaskrakers waren, waarbij de tweede en vierde aflevering elk meer dan $ 1 miljard opbrachten.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter