Margot Robbie in gesprek voor volgende Pirates of the Caribbean film

Als onderdeel van een interview met Pirates of the Caribbean-producer Jerry Bruckheimer, is onthuld dat Margot Robbie de hoofdrol zou kunnen spelen in de volgende Pirates of the Caribbean film. Hij zei:

“Yes. We’re talking to Margot Robbie. We are developing two Pirates scripts — one with her, one without.”

Dit vertelde Bruckheimer aan The Times toen hem werd gevraagd of hij al dan niet werkt aan een Pirates of the Caribbean-film met een vrouwelijke hoofdrol. Dit komt na veel online speculatie over de vraag of Robbie in een zesde film of een door vrouwen geleide spin-off zou spelen. De film met Robbie werd in juni 2020 aangekondigd en het script zou geschreven worden door Christina Hodson. Het verhaal zou daarbij losstaan van de eerste zes films.

In hetzelfde interview werd Bruckheimer gevraagd of Johnny Depp zou terugkeren naar de franchise. Hij zei:

“Not at this point. The future is yet to be decided.”

Depp is sinds het begin het gezicht van de serie en heeft in alle vijf de films de rol van Captain Jack Sparrow gespeeld. Depp gaf zelf aan niet meer met Disney aan een Pirates of the Caribbean film te willen werken, nadat Disney hem heeft ontslagen tijdens het proces wegens laster tegen Amber Heard.

Margot Robbie in Pirates of the Caribbean

Disney‘s Pirates of the Caribbean-franchise is een van de meest succesvolle aller tijden. Oudgedienden van de franchise Jerry Bruckheimer en National Treasure‘s Chad Oman zullen de komende zesde film produceren. Een regisseur moet nog worden gekozen, maar Disney heeft verschillende namen waar ze naar hebben gekeken.

De Pirates of the Caribbean-franchise begon in 2003 met The Curse of the Black Pearl, dat over het algemeen positieve recensies ontving van critici en bijna $700 miljoen opbracht aan de wereldwijde box office en vijf Oscar-nominaties verdiende, waaronder Depp voor Beste Acteur. Dit succes leidde tot vier sequels die, hoewel ze over het algemeen afnamen in kritische ontvangst, nog steeds kaskrakers waren, waarbij de tweede en vierde film elk meer dan $ 1 miljard opbrachten.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter