Margot Robbie onthult volledige Birds of Prey titel

Birds of Prey-actrice Margot Robbie plaatste een foto op Instagram en onthulde daarmee de volledige titel voor de spinoff. Dit werd tevens bevestigd door The Hollywood Reporter. De aanstaande film heet officieel Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn). Bekijk Robbie’s bericht hieronder.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?

Een bericht dat is gedeeld door @ margotrobbie op

Margot Robbie zal wederom te zien zijn in haar Suicide Squad-rol van Harley Quinn. Andere rollen zijn er voor Mary Elizabeth Winstead als Huntress, Jurnee Smollett-Bell als Black Canary, Rosie Perez als Renee Montoya, Ella Jay Basco als Cassandra Cain/Batgirl en Ewan McGregor als de slechterik Black Mask.

Cathy Yan (Dead Pigs) regisseert de film. De site merkt op dat Yan ook het half Aziatische personage Cassandra Cain in de film heeft bevestigd. In de strips is Cain een van de vigilantes die de rol van Batgirl op zich neemt.

Het Birds of Prey-project werd aanvankelijk aangekondigd voorafgaand aan de release van Suicide Squad in de zomer van 2016. Het script is geschreven door Christina Hodson (Bumblebee), waarvan onlangs werd aangekondigd dat ze het scenario zou schrijven van DC’s Batgirl solo-film na het vertrek van Joss Whedon.

Robbie zelf was initiator voor het project naar dat ze was gecharmeerd van het pantheon van de vrouwelijke personages van DC in haar uitgebreide onderzoek naar de rol van Harley Quinn. Birds of Prey zal nu blijkbaar voorrang krijgen als de volgende film met het populaire Quinn-personage, waarvan de opnames naar verwachting tegen het einde van 2018 of begin 2019 zullen beginnen.

Birds of Prey moet vanaf 7 februari 2020 in de bioscoop te zien zijn.