Marisa Abela gecast in Barbie film

Actrice Marisa Abela krijgt een rol in de Barbie film. Dat melden verschillende bronnen.

Details over het plot van de Warner Bros.-film worden nog stilgehouden. Al gingen er geruchten dat de film zou draaien om een pop die niet perfect genoeg zou zijn voor Barbie-land en vervolgens de echte wereld betrad.

Marisa Abela in Barbie

Het nieuwste castlid Marisa Abela is vooral bekend van haar rol als Yasmin Kara-Hanani in de HBO-serie Industry, welke op 1 augustus een tweede seizoen krijgt. Ze zal binnenkort ook te zien zijn in Adam Patterson’s thriller Freegard met Gemma Arterton en Sarah Goldberg, Jamie Adams’ dramafilm She Is Love met Haley Bennett en in Declan Lawn.

Ze voegt zich bij een ensemble cast onder leiding van Margot Robbie en Ryan Gosling, met verder ook namen als America Ferrera, Emma Mackey, Ariana Greenblatt, Simu Liu, Kate McKinnon, Will Ferrell, Alexandra Shipp, Michael Cera (Scott Pilgrim vs. the World), Issa Rae, Hari Nef, Rhea Perlman, Kingsley Ben-Adir, Emerald Fennell, Ncuti Gatwa, Jamie Demetriou, Sharon Rooney, Scott Evans, Ritu Arya, Ana Cruz Kayne en Connor Swindells.

Margot Robbie speelt de iconische pop, met Gosling als haar tegenhanger en love-interest, maar details over het personage van Marisa Abela zijn nog niet bekendgemaakt. Gerwig en Noah Baumbach schreven de film Robbie en Tom Ackerley produceren onder hun LuckyChap Entertainment-productiebanner, samen met Robbie Brenner van Mattel en David Heyman van Heyday Films. Daarbij zijn LuckyChap’s Josey McNamara en Mattel’s Ynon Kreiz betrokken als uitvoerende producenten.

De Barbie film staat gepland om op 21 juli 2023 te verschijnen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter