Mark Ruffalo bevestigt gesprekken voor Disney+’s She-Hulk

Tijdens een recente verschijning op de Chicago Comic & Entertainment Expo 2020 (via Laughing Place) heeft Mark Ruffalo onthuld dat hij al gesprekken heeft gevoerd met Marvel Studios voor een mogelijke verschijning in de aankomende MCU-serie She-Hulk van Disney+. Ruffalo nam voor het eerst de mantel van Bruce Banner/Hulk aan in 2012 in The Avengers. Sindsdien verscheen hij in 6 MCU-films, waaronder Avengers: Endgame van vorig jaar.

De onthulling van Ruffalo komt na de geruchten die vorige week zijn begonnen waarin Marvel Studios naar verluidt op zoek is naar een actrice van het “Alison Brie-type ” om de rol van Jennifer Walters te spelen. In een verschijning tijdens The Late Late Show with James Corden werd Golden Globe-genomineerde Brie gevraagd naar haar gedachten over de casting-geruchten, en zei het volgende:

She-Hulk wordt ontwikkeld en geschreven door Jessica Gao. She-Hulk debuteerde in Marvel Comics ‘Savage She-Hulk’ # 1 in 1980, gemaakt door schrijver Stan Lee en kunstenaar John Buscema. Haar alter ego is Jennifer Walters, de nicht van Bruce Banner / Hulk, die na te zijn neergeschoten een bloedtransfusie van Bruce krijgt die haar in een vergelijkbaar groen monster verandert. Ze werd later lid van de Avengers en verving kort Ben Grimm in The Fantastic Four.