Trailer voor Netflix film Naked met Marlon Wayans

Netflix heeft een trailer vrijgegeven voor Naked, een nieuwe romantische komedie met in de hoofdrollen Marlon Wayans (White Chicks, Scary Movie) en Regina Hall (Think Like A Man, About Last Night). Deze kun je hieronder bekijken. De film is gebaseerd op de Zweedse film Naken.

In Naked is Wayans te zien als Rob Anderson. Op de vooravond van zijn huwelijk zet hij de bloemetjes nog eens flink buiten. Anders maakt het dusdanig bont, dat hij bewusteloos raakt van de drank. Zijn vrienden besluiten hem uit te kleden en in een lift te slepen om hem daar zijn roes uit te laten slapen. Twee uur voor de huwelijksceremonie wordt hij wakker.

Netflix film Naked

Rob Anderson is een goedlachse jongen die helemaal klaar is om het meisje van zijn dromen te trouwen. Maar in plaats van de avond ervoor te besteden aan de voorbereidingen van de bruiloft of de eerste dans in te studeren gaat hij op stap met zijn getuige. De volgende ochtend eindigt hij naakt in een lift zonder kleren en geen weet hoe hij daar beland is. Hij blijkt in een tijdlus te zitten wat er misschien voor zorgt dat hij een beter mens wordt. Maar eerst moet hij af zien te rekenen met de groep mensen buiten de lift.

Wayans zal wederom samenwerken met regisseur Michael Tiddes (A Haunted House, Fifty Shades of Black). Het scenario is geschreven door Cory Koller, Marlon Wayans en Rick Alvarez.

De hoofdrollen zijn voor Marlon WayansRegina Hall, Scott Foley, Loretta Devine, Dennis Haysbert en Brian McKnight.

Naked zal vanaf augustus 2017 te zien zijn op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter