Martin Scorsese en Leonardo DiCaprio werken aan zevende film: The Wager

Terwijl Martin Scorsese en Leonardo DiCaprio na 10 jaar weer samenwerken voor Killers of the Flower Moon, die volgend jaar uitkomt, werkt het regisseur-acteur duo momenteel al aan hun volgende project. Leonardo DiCaprio zal de hoofdrol spelen in een adaptatie van David Grann’s boek The Wager: A Tale of Shipwreck. Dit bevestigt Deadline. Na Killers of the Flower Moon wordt dit hun tweede boekverfilming van Grann, en tevens ook hun tweede project voor Apple Film. 

Scorsese en DiCaprio maken The Wager

De film die zich afspeelt in de jaren 1740 zal gaan over hoe het Britse marineschip The Wager vergaat op een verlaten eiland voor de punt van Zuid-Amerika, terwijl de kapitein en de bemanning worstelen om te overleven en de orde te handhaven, terwijl ze niet alleen vechten tegen de meest extreme elementen, maar ook hun eigen menselijke natuur.

Het is nog niet duidelijk wie het script voor The Wager gaat schrijven. Maar Dan Friedkin en Bradley Thomas zullen het produceren voor Imperative Entertainment, samen met Scorsese voor Sikelia Productions en DiCaprio en Jennifer Davisson voor Appian Way Productions, met Eden Productions’ Richard Plepler als uitvoerend producent.

Oscarwinnaar Scorsese werkt de laatste tijd vaker met streamingsdiensten. Voor Netflix regisseerde hij de miniserie Pretend It’s a City en de misdaaddrama The Irishman, een film die in 2020 wel 10 Oscarnominaties binnenhaalde.

Imperative produceerde Scorsese’s Killers of the Flower Moon en bracht recentelijk de veelgeprezen Apple limited-serie Black Bird uit, met in de hoofdrol Taron Egerton en Paul Walter Hauser, die op 5 augustus afloopt.

Killers of The Flower Moon

Martin Scorsese en Leonardo DiCaprio begonnen hun samenwerking in 2002 met Gangs of New York. Daarna speelde DiCaprio de hoofdrol in de Scorsese films The Aviator, The Departed en Shutter Island. Hun laatste film, The Wolf of Wall Street, wordt veelal gezien als hun beste collaboratie.

DiCaprio zal volgend jaar samen met Robert De Niro en Jesse Plemmons te zien zijn in Killers of the Flower Moon. Het is een film die zich afspeelt in de jaren 1920 in Oklahoma, waarin de seriemoord wordt afgebeeld op leden van de olierijke Osage Nation. Het is een reeks brute misdaden die bekend kwamen te staan ​​als de Reign of Terror. Killers of the Flower Moon is gebaseerd op het gelijknamige boek van de Amerikaanse journalist David Grann. De bedoeling is dat Killers of the Flower Moon zowel in de bioscoop als op streamingdienst Apple TV+ zal uitkomen. Het budget van de film ligt blijkbaar boven de 200 miljoen dollar.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws en prijsvragen? Houd dan deze website in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter