Marvel Avengers Campus opent juli in Disneyland Paris

Oproep aan alle helden! In het nieuwe themaland Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park beleef je als nieuwe rekruut machtige Marvel missies met Superhelden als Spider-Man en Iron Man. Marvel Avengers Campus opent op 20 juli 2022 in het Walt Disney Studios Park in Parijs. De openingsdatum wordt bekendgemaakt in onderstaande videoboodschap van superheld Iron Man. Het Marvel-gedeelte telt twee grote attracties: naast de rollercoaster kunnen bezoekers spinnenwebben slingeren met Spider-Man in de interactieve darkride Spider-Man W.E.B. Adventure.

Marvel Avengers Campus

Ontdek Avengers Campus en sluit je aan bij de Superhelden. Ze kunnen je op elk moment rekruteren om samen een missie te volbrengen. Black Panther, Thor en andere Avengers patrouilleren regelmatig door de straten. Blijf alert, want de spanning en actie van MARVEL kunnen overal om je heen op elk moment toeslaan.

Dankzij een investering van 2 miljard euro in 2018 breidt het Walt Disney Studios Park de komende jaren fors uit. Het eerste resultaat daarvan is de Marvel Avengers Campus. Het themaland is in Los Angeles al geopend. Het heeft verschillende attracties rondom superhelden. Sommige worden rechtstreeks overgenomen uit de Verenigde Staten, andere zijn alleen in Parijs te vinden.

Avengers Assemble: Flight Force

Iron Man en Captain Marvel vragen je hulp om een intergalactische dreiging af te weren in deze hyperspannende attractie. De aarde rekent op jou!

Avengers Assemble: Flight Force

Spider-Man W.E.B. Adventure

Toon samen met Spider-Man je heldenmoed in deze interactieve attractie. Met je nieuwe web-slingerkracht lanceer je je eigen spinnenwebben om de dolle Spider-Bots uit te schakelen voordat ze de hele Campus afbreken.

Spider-Man W.E.B. Adventure

Ontmoetingen met Superhelden

Ontmoet wereldberoemde Avengers en bewonder hun nieuwste technologieën, uitrustingen en moves.

 Avengers

Verrassende acties

Vijandelijke troepen proberen vaak te infiltreren in Marvel Avengers Campus. Gelukkig zijn de Avengers voorbereid om alle aanvallen af te slaan.

Superhelden op de campus

Blijf paraat want de Avengers patrouilleren door de straten op zoek naar nieuwe super rekruten. Valt hun oog op jou?

Hero Training Center

Meld je aan bij het Hero Training Center voor een trainingssessie met Spider-Man en andere Avengers.

Avengers Campus Avengers Campus Avengers Campus

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter