Marvel ontwikkelt live-action Wonder Man serie

De wereld van Marvel’s helden op het kleine scherm groeit. The Hollywood Reporter meldt vandaag dat er een Wonder Man serie in ontwikkeling is.

Volgens de site heeft filmmaker Destin Daniel Cretton (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings) samengewerkt met schrijver-producer Andrew Guest (Brooklyn Nine-Nine, Community) om de serie te ontwikkelen. Guest is hoofdschrijver van de serie en Cretton die optreedt als uitvoerend producent en mogelijk een handvol afleveringen regisseert.

De ontwikkeling voor de serie zou zich in een vroeg stadium bevinden, dus er is geen informatie over wie de hoofdrol zal gaan spelen. De site merkt echter op dat als de zaken goed blijven gaan, de officiële productie van de serie al in 2023 zou kunnen beginnen.

Wonder Man serie

Wonder Man is een van de oudste personages in de lange geschiedenis van Marvel en werd voor het eerst geïntroduceerd in 1964 in een vroeg nummer van Avengers. Het personage, genaamd Simon Williams, is gemaakt door Stan Lee, Don Heck en Jack Kirby en werd aanvankelijk geïntroduceerd als een superschurk die tegen de Avengers vocht.

Eind jaren zeventig werd Wonder Man in een held veranderd en sloot hij zich uiteindelijk aan bij de Avengers gedurende verschillende iteraties van het team. Doordrenkt met “ionische” energie van Baron Zemo, heeft Wonder Man krachten die vergelijkbaar zijn met andere superhelden, waaronder verbeterde kracht, snelheid, uithoudingsvermogen, duurzaamheid, reflexen en behendigheid.

Tijdens zijn optredens in Marvel-strips had hij ook verschillende banden met personages die sterk betrokken zijn bij het Marvel Cinematic Universe, waaronder Vision en Wanda Maximoff, hoewel het onduidelijk is wat zijn rol precies zal zijn in de toekomstige serie.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter