Marvel stelt Doctor Strange 2, Thor 4, Black Panther 2 en meer uit

Walt Disney heeft zojuist een hele reeks wijzigingen in de releasedata van Marvel Cinematic Universe films aangekondigd, waaronder vertragingen voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Thor: Love and Thunder, Black Panther: Wakanda Forever, The Marvels en Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Doctor Strange zou oorspronkelijk uitkomen op 25 maart 2022 en zal nu twee maanden later op 6 mei 2022 verschijnen, waardoor Thor: Love and Thunder van de datum verdwijnt. Het vervolg op Thor heeft nu een datum van 8 juli 2022, die oorspronkelijk werd bezet door Wakanda Forever. Als gevolg hiervan komt Back Panther 2 nu uit op 11 november 2022.

Marvel stelt films uit

Volgens Deadline komen de vertragingen niet voort uit bezorgdheid over COVID-gerelateerde box office cijfers of vertragingen, maar eerder door de eenvoudige verklaring dat er meer tijd nodig is om de productie van sommige van de films af te ronden, in combinatie met de onderling verbonden Marvel-releasestrategie en de gebruikelijke noodzaak om conflicten met blockbusters van andere studio’s te vermijden.

Andere vertragingen zijn onder meer die van The Marvels, welke van 11 november 2022 naar 17 februari 2023 verschoven is. Daardoor zal Ant-Man and the Wasp: Quantumania verhuizen naar 28 juli 2023.

Daarnaast zijn er nu twee naamloze Marvel-films van het programma verwijderd, terwijl een andere naamloze Marvel-film verschoven is van 10 november 2023, naar 3 november 2023.

In wezen gaat elk van de Marvel-vertragingen één slot naar achter en is er geen release meer op 25 maart 2022.

 VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter