Marvel Studios komt met Thunderbolts in 2024

De Thunderbolts komen officieel naar het Marvel Cinematic Universe, aangezien Marvel Studios onthulde dat een film gebaseerd op de comic op 26 juli 2024 in première zal gaan. Het nieuws kwam tijdens het San Diego Comic-Con-paneel van Marvel Studios en de Thunderbolts sluiten fase 5 van het MCU af. In juni meldde Deadline dat Marvel Jake Schreier had benaderd om een ​​script te regisseren dat was geschreven door Eric Pearson, de schrijver van Black Widow. Bekijk hieronder het nieuwe logo voor de film.

 Thunderbolts

Thunderbolts

Het plot van de film is relatief onbekend, maar het zal waarschijnlijk lijken op het algemene verhaal van de strips, dat draait om een ​​groep superschurken die deelnemen aan missies voor de overheid. Naast het plot wordt ook geheim gehouden uit welke schurken de groep bestaat, hoewel Deadline wel meldde dat Marvel al contact heeft gehad met bepaalde personen die al in MCU-projecten hebben gezeten om hun schema open te houden.

Potentiële schurken die al in eerdere Marvel Cinematic Universe-films of televisieseries zijn verschenen en een geschiedenis hebben in de Thunderbolts, zijn onder meer Baron Zemo en Taskmaster, die beide al in Marvel Cinematic Universe-projecten zijn verschenen. Andere gemene personages die kunnen verschijnen zijn onder meer Yelena Belova, Ghost, The Abomination, U.S. Agent en de Winter Soldier.

De geschiedenis van regisseur Jake Schreier achter de camera is niet extreem uitgebreid, aangezien de filmmaker alleen heeft gewerkt aan Robot & Frank uit 2012, Paper Towns uit 2015 en de in 2021 gefilmde versie van Chance the Rapper’s Magnificent Coloring World Tour. Voorafgaand aan zijn werk in Hollywood heeft Schreier een heleboel muziekvideo’s geregisseerd, waarbij hij werkte met onder meer Francis and the Lights, Selena Gomez, Justin Bieber, Haim, Baby Keem en Kanye West.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter