Marvel Studios kondigt twee nieuwe Avengers-films aan voor MCU Phase 6

Na eerder in de week te hebben gelekt, heeft Marvel Studios officieel bevestigd dat er twee nieuwe Avengers-films in de maak zijn, die beide zullen verschijnen in MCU Phase 6.

De twee films – Avengers: The Kang Dynasty en Avengers: Secret Wars – werden aangekondigd tijdens het panel van Marvel Studios op San Diego Comic-Con. The Kang Dynasty heeft een voorlopige releasedatum van 2 mei 2025, terwijl Avengers: Secret Wars een geplande releasedatum heeft van 7 november 2025. Volgens Marvel Studios-baas Kevin Feige zijn beide films momenteel gepland voor de laatste films in Phase 6 van het MCU, die zal beginnen met de introductie van de Fantastic Four in de live-action filmwereld. Bekijk hieronder de nieuwe logo’s voor beide films.

Avengers MCU Phase 6

Avengers MCU Phase 6

Avengers-films in MCU Phase 6

Tijdens de seizoensfinale van de Disney Plus serie Loki werd Kang (gespeeld door Jonathan Majors) onthuld, wat het toneel vormde voor wat volgens veel fans de volgende “grote slechterik” in de MCU zou zijn, namelijk Kang the Conqueror. De naam “Kang Dynasty” verwijst waarschijnlijk ook naar een 16-delige stripreeks van Marvel waarin Kang en zijn zoon Marcus, plannen maakten om de planeet Aarde te veroveren.

Wat Secret Wars betreft, hebben fans lang gewacht op nieuws over een mogelijke live-action adaptatie van de iconische stripboekreeks, waarin verschillende Marvel-helden en -schurken worden meegenomen door een kosmische entiteit die bekend staat als The Beyonder, waar ze er vervolgens tegen vechten op een planeet genaamd Battleworld.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter