Marvel Studios’ Loki serie verschijnt in 2021

Tijdens het Marvel Studios panel in San Diego Comic-Con werd onthuld dat de Disney+ -serie die zich richt op Tom Hiddleston‘s Loki zal gaan over het ontsnappen van de God van onheil in Avengers: Endgame! De serie zal in het voorjaar van 2021 verschijnen.

Disney ontwikkelt meerdere series met personages uit het Marvel Cinematic Universe, waaronder Loki en WandaVision. Er zijn plannen voor andere gelimiteerde series waarin andere Marvel-helden zullen verschijnen die geen solo-films hebben gekregen.

Elk serie zal bestaat uit slechts zes tot acht afleveringen, waarbij Feige een praktische rol speelt in hun ontwikkeling. Tot nu toe hebben maar heel weinig van de Marvel tv-series personages uit de films getoond, ondanks het gedeelde MCU. Marvel TV en Marvel Studios hebben als afzonderlijke entiteiten gefunctioneerd, met series als Agents van S.H.I.E.L.D., Daredevil, Luke Cage, Jessica Jones en de rest die slechts verwijzingen maakten naar gebeurtenissen in de films terwijl de films de personages negeren die afkomstig waren uit de series.