Marvel Studios werkt al aan Shang-Chi 2

Shang-Chi 2 is naar verluidt al in ontwikkeling bij Marvel Studios. Begin september verscheen de tweede film uit Phase 4 van het MCU in de bioscoop, namelijk Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. De film werd al snel een box office hit.

In Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings moet Shang-Chi (gespeeld door Simu Liu) het verleden confronteren dat hij achtergelaten dacht te hebben, terwijl hij in het web van de mysterieuze Ten Rings-organisatie wordt getrokken.

Zoals bij elk Marvel-project, was ook voor Shang-Chi een vervolg zeer waarschijnlijk. Het komt zelden voor dat het MCU een personage slechts één soloproject geeft, en de scènes na de aftiteling van Shang-Chi toonde een veel grotere toekomst voor Liu’s personage. Marvel-baas Kevin Feige bevestigde vlak voordat de film uitkwam dat hij en zijn creatieve team al ideeën hadden voor Shang-Chi 2, en het lijkt erop dat het eindelijk werkelijkheid wordt. Hij zei:

“The early reactions to the characters and to [Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings] itself gives me great hope that that people will want to see more of these characters. We certainly have many ideas of where to take them and where to put them. And as exactly as you say, what’s so fun, we know the movie’s working when it’s not just the title character that people ask about, but it is the co0stars or the supporting players that people ask about. And in this movie in particular, that’s heartening because we think they’re spectacular, and we think they have great potential in the future.”

Volgens GWW is Shang-Chi 2 nu in ontwikkeling bij Marvel Studios. Er werden weinig details gegeven, maar er wordt gezegd dat een productiedatum in 2023 wordt verwacht. Dit komt uit hetzelfde bericht dat aankondigde dat er een Thunderbolts-film in ontwikkeling is, samen met een soloproject voor de Marvel-held Nova. Marvel heeft dit bericht noch bevestigd noch ontkend.

Met een mogelijke productiestart in 2023, wordt Shang-Chi 2 mogelijk pas in 2024 uitgebracht.

Shang-Chi 2

Shang-Chi is de eerste Marvel-held van Aziatische afkomst. Shang-Chi is iemand die jarenlang onder zijn vader trainde om een moordenaar te worden. Maar hij besloot voor een heel ander leven te kiezen en probeerde een normaal leven voor zichzelf op te bouwen in de Verenigde Staten. Tot hij helemaal teruggezogen wordt in het wereldje.

De hoofdrollen worden gespeeld door Simu Liu als Shang-Chi, Tony Leung als Wenwu, Awkwafina als Shang-Chi’s vriend Katy en Michelle Yeoh als Jiang Nan. Daarnaast zijn er rollen voor Fala Chen, Meng’er Zhang, Florian Munteanu en Ronny Chieng.

Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings is geregisseerd door Destin Daniel Cretton (Short Term 12) en geproduceerd door Kevin Feige en Jonathan Schwartz, met Louis D’Esposito, Victoria Alonso en Charles Newirth als uitvoerende producenten. David Callaham & Destin Daniel Cretton & Andrew Lanham schreven het scenario voor de film.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter