Marvel’s Cloak & Dagger seizoen 2 premièredatum onthuld

Freeform heeft de premièredatum onthuld voor het tweede seizoen van de superhelden serie Marvel’s Cloak & Dagger. De serie met in de hoofdrollen Olivia Holt en Aubrey Joseph gaat op 4 april 2019 van start.

In seizoen twee proberen Tyrone en Tandy hun plaats als actievere helden in deze wereld te vinden. Naarmate ze emotioneel leren en groeien, nemen ook hun vaardigheden toe. In seizoen één zagen we hoe Tandy en Ty hun tenen in de wereld van hoop en angst doopte; dit seizoen duiken ze dieper in deze metafysische pool. Met meer bevoegdheden en een beslissing om het type helden te zijn dat ze willen zijn. Ze pakken een harteloze vigilante aan en onthullen een kwaad dat jonge vrouwen van de stad heeft aangevallen, terwijl de serie serieuzere onderwerpen belicht, zoals bendegeweld en mensenhandel.

Cloak & Dagger is een coming-of-age-serie gebaseerd op de geliefde stripfiguren. Tandy Bowen en Tyrone Johnson komen van grimmig verschillende achtergronden, elk opgroeiend met een geheim dat ze nooit met iemand anders hebben durfden delen. De serie is gecoproduceerd door Marvel Television en ABC Signature Studios. Joe Pokaski (Underground, Heroes) is showrunner en uitvoerend producent. Jeph Loeb (Marvel’s Luke Cage, Marvel’s Iron Fist), Marvel’s Head of Television en Jim Chory (Marvel’s Luke Cage, Marvel’s Iron Fist) zijn uitvoerend producenten.

De serie heeft rollen voor Olivia HoltAubrey JosephAndrea Roth, Gloria Reuben, Miles Mussenden, Carl Lundstedt, James Saito en J.D. Evermore.