Marvel’s M.O.D.O.K. vanaf 21 mei op Disney Plus Star

Hij is een schurk van wereldklasse en ook een nachtmerrie. Binnenkort zul je ook zijn naam kennen: M.O.D.O.K! Het mentale organisme dat alleen is ontworpen om te doden! Marvel’s M.O.D.O.K. verschijnt vanaf 21 mei op Disney Plus Star. Voorafgaand aan de release hebben we een nieuwe kijk op de poster en trailer voor de komende serie. Bekijk hieronder een trailer.

M.O.D.O.K.

Marvel’s M.O.D.O.K. op Disney Plus Star

In Marvel’s M.O.D.O.K. heeft de megalomane superschurk M.O.D.O.K. (Patton Oswalt) lang zijn droom nagestreefd om ooit de wereld te veroveren. Maar na jaren van tegenslagen en mislukte gevechten tegen de machtigste helden van de aarde, heeft M.O.D.O.K. zijn kwaadaardige organisatie A.I.M. ten gronde gericht. Verdreven als A.I.M.’s leider, terwijl hij zich ook bezighoudt met zijn afbrokkelende huwelijk en gezinsleven, staat het Mental Organism Designed Only for Killing klaar om zijn grootste uitdaging tot nu toe aan te gaan!

In de serie zijn er rollen voor Patton Oswalt, Melissa Fumero, Aimee Garcia, Wendi McLendon-Covey, Ben Schwartz, Beck Bennett, Jon Daly en Sam Richardson.

De reeks is gemaakt en geschreven door uitvoerende producenten Jordan Blum en Patton Oswalt. Brett Crawley, Robert Maitia, Grant Gish, Joe Quesada, Karim Zreik en Jeph Loeb zijn ook uitvoerend producenten.

Marvel’s M.O.D.O.K. is een van de projecten die voor streamingdienst Hulu in ontwikkeling was. Aangezien Hulu in Nederland niet beschikbaar is, zal de serie in Nederland rechtstreeks op Disney Plus Star belanden.

M.O.D.O.K. verschijnt vanaf 21 mei op Disney Plus Star.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter