Marvel’s Most Wanted komt er aan!

Marvel en ABC hebben officieel de serie Most Wanted aangekondigd. ABC heeft al een pilot besteld waarvan het script geschreven wordt door Jeff Bell en Paul Zbyszewski. De geruchten rond Most Wanted doken in april op, maar konden niet officieel bevestigt worden tot vandaag. De serie draait om Bobbi Morse/Mockingbird (Adrianne Palicki) en Lance Hunter (Nick Blood).

De serie draait om Bobbi Morse (a.k.a. Mockingbird) en Lance Hunter van Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D., twee ex-spionnen en ex-geliefden die vluchten zonder vrienden, zonder S.H.I.E.L.D. en met een heleboel vijanden achter zich aan. Ze kunnen niemand vertrouwen en vormen een moeizame alliantie met Dominic Fortune (Delroy Lindo), een rijke avonturier en minstens net zoveel vijanden. Hij biedt aan het duo te beschermen, als ze hem helpen zijn eigen plannen te realiseren. De twee helden besluiten iedereen te helpen, maar lossen tegelijk de samenzwering op die hun eigen levens in gevaar bracht.

De andere ABC/Marvel series gaan gewoon door. Agents of S.H.I.E.L.D. start binnenkort aan een derde seizoen en Agent Carter krijgt een tweede seizoen. Tevens zal Netflix starten met de Marel serie Jessica Jones’s en krijgen we seizoen 2 van Daredevil.