Marvel’s What If …? seizoen 2 verschijnt in 2023, seizoen 3 aangekondigd

Marvel’s What If …? seizoen 2 is officieel aangekondigd. Dit deed aan tijdens een Marvel Animation panel op San Diego Comic-Con. Het tweede seizoen van de animatieserie zal ergens in 2023 in première gaan, en volgens mensen die bij het panel aanwezig waren toonde de beelden van het tweede seizoen een jonge Peter Quill met zijn vader Ego, een gigantische Iron Man.

Naast het nieuws van een tweede seizoen, bevestigde Marvel ook dat What If …? seizoen 3 in ontwikkeling is, hoewel daarvoor geen officiële release-informatie werd gegeven.

What If …? seizoen 2

What If is een geanimeerde anthologie serie die zal onderzoeken hoe het Marvel Cinematic Universe zich zou hebben ontvouwd als belangrijke momenten in de geschiedenis niet hadden plaatsgevonden. Bijvoorbeeld, wat als Loki de hamer van Thor had gevonden? Wat als de X-Men op hun eerste missie stierven? De verhaalmogelijkheden zijn eindeloos. Elke aflevering zou een ander verhaal behandelen, gericht op verhalen verteld in alternatieve universums.

Marvel’s What If…? bevat een rol van wijlen Chadwick Boseman, die in staat was zijn rol als T’Challa, ook bekend als de Black Panther, voor de serie opnieuw te spelen. Zijn aflevering draait om T’Challa die wordt ontvoerd door de Reavers die Peter Quill (Star-Lord) meenamen in The Guardians of the Galaxy-franchise. Elk verhaal in de serie zal niet canon zijn, omdat de verhalen een aantal totaal verschillende uitkomsten zullen bevatten van hun werkelijke gebeurtenissen in het Marvel Cinematic Universe.

De originele What if-stripreeks die debuteerde in 1977 en in de loop van de tijd zijn er 200 nummers gepubliceerd.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus en kijk je favoriete films en series.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter