Mary Poppins Returns trailer – Met Yondu

Een fan-made video neemt op hilarische wijze de onlangs uitgebrachte Mary Poppins Returns teaser-trailer op de hak, met Guardians of the Galaxy‘s Yondu Udonta (Michael Rooker) in plaats van Emily Blunt. Geregisseerd door Rob Marshall met het verhaal van Marshall, David Magee en John DeLuca, is de film het langverwachte vervolg op de klassieker Mary Poppins uit 1964,  met Julie Andrews en Dick Van Dyke in de hoofdrol.

Afkomstig van YouTube-content maker Meme Detective, toont het fragment Lin Manuel Miranda, die Nathanael Saleh’s John helpt de kapotte vlieger terug te trekken. Maar in plaats van Emily Blunt’s versie van het magische nanny, daalt Yondu uit de bewolkte luchten. Bekijk de volledige video hieronder.

Mary Poppins Returns heeft hoofdrollen voor Emily BluntLin-Manuel MirandaMeryl StreepJulie WaltersEmily MortimerBen WhishawColin Firth en Angela Lansbury. Daarnaast introduceert de film 3 nieuwe kinderen van de familie Banks, namelijk Pixie Davies, Nathanael Saleh en Joel Dawson. Tevens heeft origineel Mary Poppins acteur Dick Van Dyke bevestigd dat hij te zien zal zijn in Mary Poppins Returns. De nieuwe film is na Into the Woods wederom een samenwerking tussen Disney, Blunt, Streep en regisseur Rob Marshall.

De nieuwe Poppins film zal zich in de depressie afspelen in Londen, twintig jaar na de Disney klassieker Mary Poppins. De film zal materiaal gebruiken van P.L. Travers’ achtste Poppins boek.  Songwritingduo Marc Shaiman en Scott Wittman (HairspraySmash) zullen nieuwe muziek componeren, en David Magee (Finding NeverlandLife of Pi) zorgt voor het scenario. Disney en Marshall werken samen met het Travers estate en hebben de goedkeuring van Poppins’ co-composer Richard Sherman. De film zal te zien zijn vanaf 25 december 2018.