McDonald and Dodds seizoen 2 vanaf juni op de NPO

McDonald & Dodds zijn terug! McDonald and Dodds seizoen 2 is vanaf 23 juni te bekijken op NPO Plus, waar het eerste seizoen ook beschikbaar is. Vanaf 25 juni is het seizoen wekelijks te zien op NPO 2 en NPO Start. Bekijk hieronder een trailer.

McDonald and Dodds seizoen 2

Tala Gouveia en Jason Watkins kruipen weer in de rollen van het ongewone speurdersduo in deze misdaadserie die zich afspeelt in de historische stad Bath. Terugkerend thema is de werkrelatie tussen de vanuit het ruige Zuid-Londen overgeplaatste DCI Lauren McDonald (Gouveia), die bedenker Robert Murphy beschrijft als ‘rondstappend in het keurige Bath als een olifant in een porseleinkast’, en haar sidekick DS Dodds (Watkins), een stille, onderschatte man met een briljante geest.

De vaste cast bestaat verder uit James Murray als de kruiperige Chief Superintendent Houseman, en Jack Riddiford als DC Darren Craig, en zij krijgen gezelschap van DC Milena Pachiorkowski, gespeeld door Lily Sacofsky (bekend van Bancroft, Summer of Rockets en Sanditon).

Elke aflevering kent ook een nieuwe reeks gastrollen, met onder anderen Natalie Gumede (Doctor Who), John Thomson (Cold Feet), Rob Brydon, Rupert Graves (Sherlock), Saira Choudhry en Patsy Kensit.

Robert Murphy, Preethu Mavahalli en Damien Timmer van de bekende Britse productiemaatschappij Mammoth tekenden voor de productie.

McDonald and Dodds is een Britse misdaadserie van de zender ITV. De serie ging in première op 1 maart 2020.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter